Integritetspolicy www.bildmakarnamedia.se

”Vi använder teknik, som cookies, för att anpassa innehåll och annonser, erbjuda funktioner i sociala medier och analysera trafik till webbplatsen. Vi delar också information om din användning av webbplatsen med våra betrodda partner inom sociala medier, annonsering och analys.

För dig som kund hos Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB/Bildmakarnamedia i Bergslagen:

1. Uppgifter registreras i bildarkiv innehållande negativ och/eller digitala bildfiler med kunder/personer fotograferade av oss. I arkiv sparas bildfiler under personnamn, ej personnummer. Personnummer samlas aldrig in. Kontaktuppgifter som namn, telefonnummer, mailadress och postadress tas in vid bokning. Vårdnadshavare svarar för minderåriga.

2. Genom att beställa fotografering hos oss samtycker du till lagring och hantering av dina personuppgifter i form av namn, telnummer och bild. För av företag/organisationer beställda personalbilder och liknande ansvarar beställaren för att kommunicera sina regler/avtal avseende integritetspolicy med sina medarbetare för personuppgifterna (bilderna).

3. Personuppgifter (bilderna) lagras i syfte att fullgöra avtalade tjänster såsom att leverera och framställa kopior av bilder, och leverera dessa i fysisk eller digital form till kunden.

4. Som kund godkänner du att Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB / Bildmakarnamedia i Bergslagen använder personuppgifterna för att kommunicera med dig via telefon, epost eller andra kommunikationsmedel för att upplysa om leveranstider, prisuppgifter eller annat som kan vara relevant för dig som kund.

5. Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB / Bildmakarnamedia i Bergslagen kommer inte dela dina personuppgifter (bilder, kontaktuppgifter etc) med annan part utan att vi först frågat dig.

6. Önskar du korrigera eller radera dina personuppgifter (bilder, kontaktuppgifter etc) kan du kontakta Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB / Bildmakarnamedia i Bergslagen på info@bildmakarna.com

7. Som kund ansvarar du själv för att uppdatera (meddela ändringar av) dina uppgifter så att Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB / Bildmakarnamedia i Bergslagen ska kunna fullfölja sina åtaganden gentemot dig.

8. Den rättsliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter är den överenskommelse som du ingår med Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB / Bildmakarnamedia i Bergslagen vid bokning/utförande av fotografering eller andra tjänster.

9. Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB / Bildmakarnamedia i Bergslagen förbehåller sig rätten att behålla uppgifter i minst sju (7) år efter utförd fotografering. Den rättsliga grunden för att vi spar dina uppgifter i minst sju (7) år är för att vi måste fullgöra våra förpliktelser enligt Bokföringslagen.

10. Vid frågor om personuppgiftshanteringen kontakta Rolf Karlsson, Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB / Bildmakarnamedia i Bergslagen. info@bildmakarna.com

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Nyhetsbrev och e-post

Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev eller om du har köpt något på vår hemsida, finns det en stor chans att du kommer att få e-post från oss.

Vi skickar endast e-post till dig som avser de tjänster som vi tillhandahåller till dig.

För att skicka e-post till dig använder vi namnet och e-postadressen du ger oss. För att förhindra missbruk av systemet loggar vår webbplats även den IP-adress du använde när du anmälde dig till tjänsten.

Denna webbplats kan skicka e-post via MailPoets utskickstjänst. Denna tjänst gör det möjligt för oss att spåra öppningar och klick i våra e-postmeddelanden. Vi använder denna information för att förbättra innehållet i våra nyhetsbrev.

Ingen identifierbar information spåras annars utanför denna webbplats förutom e-postadressen.