Enerlite – ny mässmonter

Nydesignad mässmonter. Foto: Anders Sjöberg, Enerlite

Företaget Enerlite marknadsför LED-ljus för industri, trafikljus, offentliga miljöer m.fl. Nu är Enerlite på mässa med helt nydesignad monter. Vi har haft nöjet att leverera backdrop, roll ups och tryckta foldrar utifrån Enerlites egna original. Allt levererat via vår printshop. Snyggt eller hur?

www.printshop.bildmakarnamedia.se

Liten stuga med stort budskap i Lindesberg

Beachflaggor, trycksaker, skyltar och mycket annat i vår printshop hittar du här: www.printshop.bildmakarnamedia.se

Drönarfoto marknadsför Linde GK och LIBO

Snygga bilder vid Lindesbergs Golfklubb

STORA bilder på Bomässan i Lindesberg

Bilder ska vara STORA – i synnerhet på mässor!

På Bomässan i Lindesberg hade jag äran och nöjet att leverera väggbilder till LIBO, Lindeenergi och Lindesbergs kommun. Storleken på bilderna varierar mellan fem och tio kvadratmeter!

Flygbilden har jag fotograferat med drönare sensommaren 2016. Det blev mycket effektfullt, bilderna sätts upp med kardborre och kan användas i många sammanhang.

Vi levererade även mässbord med inbyggd belysning, mässbord med profilering, roll ups och trycksaker till flera företag. Välkommen att kontakta mig för det mesta för mässa, tryck och marknadsföring, 070-5370924

Se även vår egen printshop.bildmakarnamedia.se

P – printad på präktig pålitlig pvc-plast

PVC med print passar till det mesta i skyltväg. Här exempel på skyltar för bilparkering i samband med den stora Capricekonserten i Lindeseberg. Materialet finns i tjocklek 5 och 10 mm, är vädertåligt och lätt att bearbeta som t.ex. såga, skära och borra. Inga påklistrade bokstäver, allt printas direkt på materialet. Mycket snyggt! Finns i vår printshop under rubriken ”Skyltar” . Läs mer och se priser här…

Sida 1 av 1912345...10...Sista »