Kvarteret Bagaren i Lindesberg. Film från 16 april. Dt går undan med bygget nu! Se mer på www.libo.se

Bergsparken växer vidare

”En stad med lyftkranar är en dynamisk stad som vittnar om optimism och framtidstro”, har någon vis person sagt. Visst är det så!

Vårdcentral, Folktandvård och bostäder – Lindesberg växer. Se mer på LIBO:s webb.

Bo nära vattnet…

En lägesrapport från bygget av Strandskolans flyglar. Kan du tänka dig ett trevligare läge att bo på i Lindesberg?

Bygger sjönära i Lindesberg

Ännu en kortfilm från byggnation i Kvarteret Gåsen i Lindesberg, 30 mars 2018. Filmat med drönare på uppdrag av FALAB/LIBO. Se mer och fler filmer på libo.se under rubriken Projekt.

Byggen rullar vidare i Lindesberg

Ännu ett par korta filmer från byggnationer i Lindesberg, 27 mars 2018, Kvarteret Bagaren och nytt LSS-boende. Filmat med drönare på uppdrag av FALAB/LIBO. Se mer på libo.se  under rubriken Projekt.

Stolt mottagare av Hedersutmärkelse

Är idag stolt mottagare av Lindesbergs kommuns Hedersutmärkelse 2018! Avgörande för utmärkelsen är boken Den vackra sjöstaden Lindesberg, text Göran Karlsson och foto Rolf Karlsson. Vi har båda tilldelats samma utmärkelse:

Hedersutmärkelse 2018

Göran Karlsson och Rolf Karlsson har genom sitt engagemang för staden och dess historia blivit goda ambassadörer för Lindesberg. De sprider sin kunskap på ett professionellt och förtroendeingivande sätt. För att utveckla framtiden så behövs en grund att stå på, vår historia! Göran och Rolf har på ett förtjänstfullt sätt, genom ord och bild lyckats levandegöra denna. De förmedlar en genuin känsla för bygden och intresset bland medborgarna är stort. Därför vill Lindesbergs kommun överlämna denna Ariel av glaskonstnären Micke Johansson som ett bevis på vår uppskattning.

Irja Gustavsson
Ordförande kommunstyrelsen
Lindesbergs kommun

Dekaler på folie

Har äran att leverera ett hundratal dekaler till KNT Hjul & Verktyg AB, i Lindesberg. Skuren genomfärgad folie som passar fint på maskiner, fordon, fönster etc. Levereras komplett med verktyg för att montera och en instruktion. Ring eller maila om du behöver dekaler, skuren folie eller printade. Tel 0581-15500 eller mail. Besök vår printshop – snabba leveranser till riktigt bra pris – printshop.bildmakarnamedia.se

Sida 1 av 2112345...1020...Sista »