Liten stuga med stort budskap i Lindesberg

Beachflaggor, trycksaker, skyltar och mycket annat i vår printshop hittar du här: www.printshop.bildmakarnamedia.se

Drönarfoto marknadsför Linde GK och LIBO

Snygga bilder vid Lindesbergs Golfklubb

STORA bilder på Bomässan i Lindesberg

Bilder ska vara STORA – i synnerhet på mässor!

På Bomässan i Lindesberg hade jag äran och nöjet att leverera väggbilder till LIBO, Lindeenergi och Lindesbergs kommun. Storleken på bilderna varierar mellan fem och tio kvadratmeter!

Flygbilden har jag fotograferat med drönare sensommaren 2016. Det blev mycket effektfullt, bilderna sätts upp med kardborre och kan användas i många sammanhang.

Vi levererade även mässbord med inbyggd belysning, mässbord med profilering, roll ups och trycksaker till flera företag. Välkommen att kontakta mig för det mesta för mässa, tryck och marknadsföring, 070-5370924

Se även vår egen printshop.bildmakarnamedia.se

P – printad på präktig pålitlig pvc-plast

PVC med print passar till det mesta i skyltväg. Här exempel på skyltar för bilparkering i samband med den stora Capricekonserten i Lindeseberg. Materialet finns i tjocklek 5 och 10 mm, är vädertåligt och lätt att bearbeta som t.ex. såga, skära och borra. Inga påklistrade bokstäver, allt printas direkt på materialet. Mycket snyggt! Finns i vår printshop under rubriken ”Skyltar” . Läs mer och se priser här…

Pirater uppåt väggarna med vepa från vår printshop

Foto: Hälla Golf AB

Hälla Golf i Västerås och Karlstad Äventyrsgolf arrangerar Piratfester för barn – vad kan väl vara bättre än att skapa riktig piratstämning med en stor väggvepa. Vi har printat på tyg som hänger snyggt och har mättade och krispiga färger. Du finner priser och info i vår printshop, se här….

Mässtider – snabb lösning med vepa i stort format

mässmonter, vepa

Tygvepa i storformat – snyggt och välkomnande!

Snabbast lösningen för att skapa en snygg och välkomnande mässmonter får du med en vepa från bildmakarnamedia.se i Lindesberg. Ovan ses en 4×2,5 meter stor tygvepa beställd av LIBO i Lindesberg. När vepan inte är på mässa passar den utmärkt i receptionen! Vepan monteras med kardborreband som är fastsytt i duken. Vi hjälper till med utformning, text och logotyper. Uppsatt och färdig på några minuter. Ring idag 0581-15500 !

 

Sida 1 av 1912345...10...Sista »